Fandové nadávají na Star-Lorda kvůli Avengers: Infinity War. Co vzkazuje jeho představitel?

Jak reaguje Chris Pratt? POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Infinity War to chvíli vypadalo, že se hrdinům podaří sebrat Thanosovi (Josh Brolin) jeho rukavici Infinity Gauntlet, ale pak se Star-Lord (Chris Pratt) dozvěděl, že Thanos zabil jeho lásku Gamoru (Zoe Saldana) a začal do Thanose bušit jako zběsilý. Záporák díky tomu dostal šanci se osvobodit.

Následně se mu podařilo uskutečnit svůj plán a zabít půlku galaxie a někteří fandové z toho viní Star-Lorda. Tvůrci se ho sice zastali a potvrdili, že Thanos je extrémně nebezpečný i bez rukavice, ale faktem je, že bez ní by byl výrazně slabší.

Je tu tak důvod mít určité výhrady ke Star-Lordovi. A samozřejmě si jich všiml i jeho představitel Chris Pratt. Co divákům vzkazuje?

"Podívejte, tenhle kluk viděl zemřít svou matku, byl svědkem toho, jak jeho náhradní otec zemřel v jeho náručí, byl donucen zabít svého biologického otce. A teď utrpěl ztrátu lásky jeho života. Takže si myslím, že reagoval způsobem, který je velmi lidský a myslím si, že lidskost Strážců Galaxie je to, co je odlišuje od ostatních superhrdinů. Myslím si, že i kdybychom to udělali stokrát, nic bych nezměnil. Hádám, že jste mohli mít konec filmu o půl hodiny dříve, pokud byste chtěli, ale zdálo se, že lidem se tohle opravdu líbí. A kromě toho, viním Thanose, dobře? Ježiši, jak to, že ho nikdo neviní? Tohle je dobrá poznámka, co?"

Máte pochopení pro to, co Star-Lord udělal?

Zdroj: RadioTimes
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat