Fandové mají teorii, jak bude oživena postava z Avengers: Infinity War. Co na to režisér?

Souhlasí? POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Infinity War se lusklo prsty a půlka galaxie se změnila v prach. Včetně několika superhrdinů.

Mezi nimi byl i živoucí strom Groot (Vin Diesel). Ovšem, někteří fandové věří, že bude oživen a ne s pomocí cestování v čase (jak se očekává u jiných postav), ale odlišným způsobem.

Jak asi víte, Groot vytvořil z části svého těla rukojeť Thorovy nové zbraně jménem Stormbreaker. A objevila se tak domněnka, že Groot ožije právě díky kusu Thorova "sekerokladiva".

V minulosti jsme zjistili, že Groot se může opravdu zrodil ze zbytku jeho těla, ale automaticky to neznamená, že k tomu dojde i tentokrát. Nicméně to není ani vyloučeno.

Teď se k téhle spekulaci vyjádřil i spolurežisér třetích a čtvrtých Avengers Joe Russo:

"Nevím, jestli z každého části, které je od něj oddělena... může vyrůst jeho budoucí verze, ale kdoví? Je to zajímavá otázka."

Zajímavá a dalo by se čekat, že režisér na ni bude mít odpověď. Ale buďto nemá nebo ji nechce prozradit.

Ovšem, dá se předpokládat, že většina z postav, které zemřely v Avengers: Infinity War, bude oživena. A mezi nimi na 99 % i Groot. Ale pokud jde o mě, tak si myslím, že k tomu dojde jiným způsobem, než je zmíněn výše.

Nejčastěji se spekuluje o cestování v čase a jiných dimenzích, ne o "znovuzrození". Definitivní odpověď ale dostaneme až 2. května 2019.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Kdyby byl Groot "oživen" z rukojeti Stormbreakeru, nebyl by to Groot z Infinity War, ale jeho potomek. Až by byli oživeni ostatní hrdinové, co se rozpadli, byl by spolu s nimi oživen i původní Groot. Byli by tam tak Grootové dva.

    OdpovědětVymazat