Režiséři Avengers: Infinity War neměli zrovna v lásce Kapitána Ameriku

Cože?

Captain America (Chris Evans) patří k nejoblíbenějším marvelovským postavám a tak je docela překvapením, že ho režiséři jeho posledních dvou sólovek a následujících dvou dílů Avengers původně neměli úplně v lásce. Prozradil to Joe Russo:

"Jak jsme řekli v minulosti, Kapitán Amerika nebyl jednou z našich oblíbených postav. Přišel nám trochu mdlý a trochu nudný, takže jsme mu chtěli dát více rozměrů tím, že ho pošleme na toto dobrodružství, jehož pokračování budete svědky v Avengers: Infinity War, kde se stane z nejvíce vlastenecké postavy rebel. Mnoha způsoby to reprezentuje to, jak se cítíme, pokud jde o svět a náš růst a naše principy. Takže je to pro nás velmi osobní dobrodružství."

Je pravda, že Steve Rogers byl původně až moc velký dobrák a díky filmům, které právě Russoové režírovali, získal trošku jiný rozměr a je to jen a jen dobře. Tak snad na něj v Avengers: Infinity War a čtvrtých Avengers nečeká nepěkný osud, přece jen, Chrisovi končí smlouva s Marvelem, což vyvolává určitou nervozitu.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat