Noví mutanti budou nejstrašidelnější komiksovkou všech dob, půjde o poctivý horor

Žádná podívaná pro děti.

Film Noví mutanti z x-menovského universa byl už od začátku zamýšlen jako projekt s hororovými prvky. Ovšem, poté, co šéfové společnosti FOX komiksovku viděli, rozhodli, že je to málo strašidelné, odsunulo se datum premiéry a režisér Josh Boone dostal za úkol přetočit údajně nějakých 50 % filmu. Očekávat tak máme ne komiksovku s hororovými aspekty, ale jednoduše horor. Tvrdí to herec Charlie Heaton (Cannonball):

"Je to v podstatě o těchto mutantech v zařízení pro narušené mutanty. Je to příběh o těchto postavách, které dusí to, kým jsou a je to hororový X-Menovský film, což jsme ještě nikdy neviděli. Mám pocit, že na poměry filmů X-Men to bude plnohodnotný horor. Aniž bych toho prozradil příliš, nechci opravdu prozradit o čem to je, tají to, ale je to něco, co jsme ve světě X-Men ještě neviděli, je to určitě hororový film. Je to strašidelnější než cokoliv jiného v tomto žánru."

No rozhodně to zní zajímavě, komiksovky obvykle nejsou příliš děsivé (občas možná kvalitativně, ale to je asi tak vše). Ani původní Hellboy (reboot na tom bude jinak) nebyl hororem. New Mutant ovšem hodlají být něčím, u čeho vás bude hodně mrazit.

Jak moc, to se dozvíme 1. srpna 2019.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat