Finále osmé řady Živých mrtvých mělo druhou nejmenší sledovat v historii seriálu

To není dobrá zpráva.

The Walking Dead se už delší dobu potýká s výkyvy ve sledovanosti. Někdo to přičítá tomu, že jsou určité epizody spíše "kecací" než akční, jiní si myslí, že za to může smrt několika oblíbených postav a další věří, že je důvod úplně někde jinde.

Ale ať je to tak nebo tak, faktem je, že tvůrci určitě nejsou nadšení z toho, kolik lidí si pustilo finále osmé řady.

Přestože jsme se v něm dočkali vyvrcholení sporu s Neganem (Jeffrey Dean Morgan), na které jsme čekali nějaké dva roky, tak se na epizodu nazvanou Wrath podívalo pouhých 7,92 milionů lidí.

Možná vám to zní jako slušné číslo a ano, není vysloveně tragické, ale když se podíváme na předchozí řady, tak jde o druhý nejhorší výsledek, pokud se bavíme o sledovanosti závěrečných dílů jednotlivých sérií.

Hůře na tom byla jen první řada s 5,97 miliony dolarů. Například závěr sedmé řady si pustilo 11,31 milionů lidí a nejlépe na tom byla pátá s 15,78 miliony diváků.

Necelých osm milionů diváků není tak málo, aby hrozilo seriálu zrušení, ale je očividné, že lidé ztrácení zájem a tvůrci by s tím měli něco dělat.

A přiznám se, že se úbytku diváků nedivím, pokud jde o mě, tak mi finále osmé řady přišlo překvapivě nudné a současně uspěchané. Co vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat