Co by se dalo zlepšit na filmu Ghost Rider? Na to odpověděl jeho představitel Nicolas Cage

Co prozradil?

Film Ghost Rider (2007) patří k těžce (pod)průměrným komiksovým filmům (a dvojka je na tom ještě hůře) a i sám představitel hlavní role Nicolas Cage si je vědom, že by projekt potřeboval nějaké úpravy. Jak by ne zrovna oslavovanou komiksovku vylepšil?

"Myslím si, že když došlo k filmům Ghost Rider, Marvel ještě neměl vymyšlený celý proces a teď mají a přesně vědí, kam se vydat a co dělat a skvěle jim to vychází. Víte, Ghost Rider byl filmem, který měl být nepřístupný mládeži. David Goyer měl brilantní scénář, který jsem s Davidem chtěl udělat, ale z nějakého důvodu nás nenechali ho natočit. Ale tenhle film je stále filmem, který by měl být natočen, samozřejmě ne se mnou, ale měl by to být mládeži nepřístupný film. Kruci, Deadpool byl mládeži nepřístupný a vedl si skvěle, Ghost Rider byl navržen jako strašidelný superhrdinský mládeži nepřístupný film, který by byl rázný a předtím to nevyšlo."

Něco na tom bude, Ghost Rider je temným a depresivním komiksem a přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby) by mu slušela. Nicméně v době, kdy vznikal, se studia téhle přístupnosti dost bála, takže není divu, že se Columbia Pictures bálo ji schválit.

Ale třeba se dočkáme v budoucnu.

Zdroj: JoBlo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat