Čeho lituje šéf Marvelu, pokud jde o jejich filmy?

Co by změnil, pokud by mohl?

Marvelovské filmové universum je skvělé, ale samozřejmě není bezchybné. Došlo tam k pár uklouznutím. Toho si je vědom i šéf Marvel Studios Kevin Feige. Čeho lituje?

"Prozradím vám jeden konkrétní příklad, který mě zrovna dnes napadl a smál jsem se mu. Určitě je to je tu jedna věc, kterou bych bezesporu udělali jinak a to je to, že bychom neobarvili obočí Chrise Hemswortha v prvním Thorovi. Udělali jsme to, protože jsme si říkali, že je Thor blond! Musí být blond! A Hemsworth byl skvělý a zvládl to, ale je tu pár záběrů, na které jsem se díval a říkal si, můj bože, chudák kluk, my jsme zatraceně odbarvili jeho obočí! To je praštěné! A já se tomu teď můžu smát, protože Hemsworth je Thor a nepotřebuje dlouhé vlasy nebo kápi nebo kladivo nebo dvě oční bulvy, aby byl Thorem."

Upřímně řečeno, pokud bych něco napravoval na Marvelovském filmovém universu, tak by mě jako první věc nenapadlo obočí Chrise Hemswortha, ale očividně jde o věc, která Kevina zaujala a zaryla se mu do paměti.

Ale jak poznamenal, podobné záležitosti se dál řešit nemusí, Chris už nemusí ani nosit blond paruku, ani odbarvené obočí, má svou barvu a krátké vlasy a stejně je to Thor, jak má být.

O tom se můžete aktuálně přesvědčit v Avengers: Infinity War (recenze).

Zdroj: Uproxx
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat