Bylo hořkosladké vidět se možná naposledy s ostatními, říká představitelka Black Widow o natáčení Avengers

Scarlett Johansson si natáčení užila, ale bylo jí i smutno.

Vše dobré jednou končí. To ví i představitelka Black Widow Scarlett Johansson. Ta si natáčení třetích a čtvrtých Avengers užila, ale je si vědoma i toho, že se v téhle sestavě sešli herci a štáb naposledy. Některým kolegům končí smlouvy s Marvelem a ne všichni mají zájem se vrátit:

"Je opravdu vzrušující pracovat s některými z herců z jiných sérií, které prostě obdivuji. Dalo by se říct, že jsme rozšířená rodina. A poté jsou tu také nové postavy, které také budou představeny do naší rodiny. To je na tom úžasné, protože si myslím, že díky tomu Marvel opravdu proslul a to tím, že najímá herce, u kterých se to nečeká a jsou oddaní a neokoukaní. Prosazují nové a to je vzrušující. Samozřejmě to pro mě trošku hořkosladké, protože když se rozhlédnu a vidím obsazení a štáb, kteří se staly mými velmi blízkými přáteli a něčím jako filmovou rodinu a vím, že tohle je pravděpodobně naposledy, co jsme tímto způsobem pohromadě. Je to hořkosladký pocit, ale jsem opravdu pyšná na práci, kterou odvádíme. A jsem pyšná na to, co budujeme. Opravdu mám pocit, že jsme tyhle postavy vzali jak nejdále jsme mohli v tomto kontextu a na to jsem pyšná."

Už 26. dubna uvidíme, zda mají být herci a tvůrci na co pyšní. Právě 26. dubna mají premiéru Avengers: Infinity War. Následující rok a to 2. května se pak dočkáme čtvrtých Avengers.

Zdroj: MensXP
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat