Avengers 4 budou koncem Marvelovského filmového universa, jak ho známe

Dobře vědět.

Přestože se původně počítalo s tím, že následující dva díly Avengers budou dvě poloviny jednoho filmu, nakonec nejen, že se netočily současně, ovšem těsně za sebou, ale také nepůjde o dvě součástí celku, ale o samostatné (ale samozřejmě propojené) projekty.

"Je to bezesporu postupné vyprávění příběhu, takže tu bude souznění vyprávění, ale opravdu jsme chtěli natočit dva odlišné filmy. Neměli jsme zájem o jeden dlouhý film, u které bychom vzali nůžky a rozstřihli ho na půl," prozradil jeden z režisérů Joe Russo.

Jak asi víte, čtvrtí Avengers ukončí třetí marvelovskou filmovou fázi. A bylo řečeno, že pak se Marvelovské filmové universum výrazně změní. Joe to potvrzuje:

"Myslím, že to bude velmi odlišné. Myslím, že pokud by Marvel psal knihu deset let, pak by tohle byl konec a někdo jiný by začal psát novou knihu. Kdoví, o čem bude ta nová kniha, ale tohle je konec a bude tu nový začátek."

Jsem zvědavý, jaký ten začátek bude. Zatím jsou jasné jen dva filmy z další fáze (druhý Spider-Man a třetí Strážci Galaxie), ale co dalšího nás čeká, to je ve hvězdách.

Ale konec třetí fáze je relativně daleko, ještě nás čeká pár projektů. Například Avengers: Infinity War 26. dubna a Avengers 4 a to 2. května 2019.


Zdroj: Yahoo Movies
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat