Tvůrce prvního dílu Rychle a zběsile si myslí, že série je poněkud moc zběsilá

Souhlasíte?

První díl veleúspěšné filmové série Fast and Furious měl na starosti Rob Cohen. Ale to bylo v roce 2001 a od té doby se Rychle a zběsile výrazně změnilo. Co na to Rob?

"Ze série, která byla příběhem z Los Angeles vybudovaným kolem rodiny multikulturních bratrů a sester, se stal 'čirý spektákl'. Krásné je, že fandové se sérií jedou 18 let. Jsem velmi pyšný na to, že tyhle postavy, které jsem vytvořil v roce 2001, jsou stále důležité. Je tu stále Dominic Torreto, který se objevuje každé dva roky nebo Mia Torretto nebo Letty. Muselo se to vyvinout a vyvinulo se to způsobem, který byl ultra-světovou komercí. A jejím srdcem je: Žijeme ve světě bez gravitace, auta mohou udělat cokoliv. Mohou vyjet z letadla. Lidé mohou skákat přes dálnici. Mohou sejmout helikoptéru. Je to jako, 'Jasně, všechno pro spektakulárnost.' Utratili 350 milionů dolarů za tyto filmy, takže mají peníze na to, aby nabídli podobné věci. A publikum jim to hltá. Ten poslední vydělal 1,25 miliardy. S ohledem na můj fond na vysokoškolské vzdělaní dětí, jsem velmi rád, že to vydrželo tak dlouho."

Mezi řádky je cítit, že Rob je trošku zaskočen tím, že série asi až moc kašle na fyzikální zákony. Ale ve finále mu to tolik nevadí, protože se to očividně lidem líbí a to znamená, že se peníze sypou i k němu, jako tvůrci značky Rychle a zběsile a navíc ho těší, že jeho postavy ve filmovém světě stále něco znamenají.

Nejbližším filmem je spin-off s Dwaynem Johnsonem a Jasonem Stathamem, který uvidíme 25. června 2019, devátý díl pak bude mít premiéru 9. dubna 2020.

Zdroj: Screen Crush
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat