Čím se bude lišit nový Hellboy od předchozích filmů?

Co na to tvůrce komiksu?

Vzniká třetí film Hellboy. Ale nepůjde o pokračování předchozích dvou dílů, ovšem o reboot. Čím se bude od původních projektů lišit? Na to odpovídal autor komiksové předlohy a spolupracovník na filmu Mike Mignola:

"První film byl inspirován jedním z komiksů, ale Del Toro měl cíl vše přetvořit. Myslím, že v tomto případě je rozdílem to, že spousta z příběhu od Fegreda (kreslíř komiksů Hellboy, Duncan Fegredo, pozn. redakce) se odehrává ve skutečném světě. Takže místo toho, aby vznikl celý fantasy svět, bylo to, 'Najděme lokace, které budou působit jako skutečná místa, která Duncan namaloval v komiksu.' Myslím, že hromada postav ve filmu je známá z komiksu. Bylo pro mě šílené, přijít tam a vidět, že někdo vytvořil bytost, kterou jsem stvořil já nebo Duncan. Je to naprosto odlišné od starších filmů. Duncan na tomto nepracuje, ale viděl jsem materiál z filmu, který byl hodně blízko tomu, co Duncan nakreslil a to víc, než v předchozích filmech. Bylo to opravdu vzrušující."

Nový Hellboy bude jiný i stylem. Slibována je nám sice akční podívaná, ale s výraznými hororovými prvky, což nezní vůbec špatně.

Zda to bude fungovat, to se dozvíme 11. ledna příštího roku.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat