Proč seriál Arrow opouští další dlouholetý člen obsazení?

Škoda. POZOR, SPOILERY!!!

Komiksový seriál Arrow v průběhu šesti let opustilo poměrně velké množství herců v hlavních rolích. A přibyl k nim další. Respektive přibyla. Pokud jste viděli aktuální epizodu, tak víte, že jsme se rozloučili s Theou Queen.

Ta se vydala s Royem Harperem (Colton Haynes) zničit zbývající "jezírka nesmrtelnosti" Lazarus Pit. Ale bude to zřejmě hodně dlouhý výlet, protože Willa Holland seriál oficiálně opouští.

Údajně se na jejím odchodu začalo pracovat už od konce čtvrté řady a prý to bylo přání herečky. Alespoň to tak vypadá podle vyjádření producenta Marca Guggenheima:

"Jsme velmi smutní, že jsme svědky odchodu Willy. Byla důležitou součástí seriálu Arrow od jeho počátku a příliš skvělá a talentovaná na to, abyste ji ztratili. Ale jsme nyní v naší šesté řadě a podporujeme její přání protáhnout si nohy a vydat se vstříc jiným kreativním příležitostem. Dveře ale vždy zůstanou pro Willu otevřené, pokud se bude chtít vrátit."

Není zase takovým šokem, že Willa odchází. V poslední době byla její postava trochu upozaděná a to, že v několika málo epizodách znovu oblékla kostým bylo sice fajn, ale i tak působila Thea jako vedlejší postava.

A kdoví, třeba se ještě vrátí a dostane více prostoru.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat