Marvel zřejmě zmatkuje, pokud jde o Kameny nekonečna

Jak?

Kameny nekonečna jsou extrémně mocné artefakty, které hrají v Marvelovském filmovém universu velmi důležitou roli. Ale teď si fandové všimli toho, že v jedné věci týkající se právě Kamenů nekonečna si není ani sám Marvel jistý (nebo se nemůže rozhodnout).

O čem je řeč? Aby mohl Thanos (Josh Brolin) používat Kameny nekonečna v jejich plné síle, pak je potřebuje mít zasazené do rukavice Infinity Gauntlet. Jenže soudě podle dostupných materiálů není úplně jasné, v jakém pořadí je poskládat.

Původně se zdálo, že existuje jediný způsob, ale pak se objevily některé oficiální předměty k filmu Avengers: Infinity War a také plakát a ty ukazují jiné pořadí Kamenů nekonečna.


Toho si samozřejmě všimli fandové. A není divu, je to docela matoucí. Buďto se někdo zmýlil nebo se Marvel rozhodl pořadí změnit, případně není nutné Kameny nekonečna do rukavice vkládat v jednom jediném pořadí.

Možná to působí jako detail, ale pro mnohé jde o důležitou věc s ohledem na to, že se první dekáda existence Marvelovského filmového universa točí právě kolem Kamenů nekonečna.

Musíme tak počkat na to, zda Marvel tuhle situaci vysvětlí nebo to prostě nechá být.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna a třeba se odpověď dozvíme právě v nich.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat