Marvel chtěl, aby ve filmu Avengers bylo co nejméně Thora. Nevěřil, že o něj bude zájem

Chyba.

Thor (Chris Hemsworth) je jednou z nejoblíbenějších postav z Marvelovského filmového universa a také zakládajícím členem týmu Avengers. Ovšem, původně Marvel příliš nevěřil, že je tenhle asgardský bůh pro diváky dostatečně lákavý a plán byl takový, že ve filmu Avengers (2012) ho bude co nejméně. Prozradil to scénárista Zak Penn (ten na příběhu pracoval před Jossem Whedonem):

"Vzpomínám si, že kolem mě v kancelářích Marvelu prošel Chris Hemsworth a já na to, ' O můj bože, tenhle týpek je Thor!' Původně jsem se snažil mít ve filmu, co nejméně Thora. Ale pak začalo být jasné, že tohle prostě fungovat bude a oni z toho byli nadšení, pak jsem to přestal dělat. Přestal jsem s tím."

Nutno poznamenat, že na scénáři k Avengers začal Zak pracovat v době, kdy ještě nebyly některé postavy marvelovských filmů obsazeny a to včetně Thora, takže není překvapením, že si Marvel nebyl jistý, jestli tahle postava bude fungovat. Přece jen, ve srovnání s některými jinými Avengers je to méně "realistický" hrdina.

Ale jak ukázal čas, Thor je vynikající postavou, bez které si mnozí asi neumějí Marvelovské filmové universum představit. Ale budou muset, po následujících dvou filmech Avengers se s Thorem rozloučíme. I když jeho představitel nevyloučil návrat.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat