Malý chlapec, kvůli kterému se spojily hvězdy komiksových filmů, bohužel zemřel

Smutná zpráva.

Před pár dny se objevila informace, že novinářka Shannon Bream shání skrze Twitter pomoc. Chtěla splnit přání umírajícímu 11letému chlapci Emiliu Pachonovi, který toužil po pozdravu od některého představitele Avengers (více zde).

A jeho přání bylo vyslyšeno, pozdrav mu zaslali představitelé Kapitána Ameriky, Visiona, Scarlet Witch, ale také třeba Shazama od konkurenčního DC nebo Deadpoola od FOXu (který se ale brzy stane součástí Disneyho, pod kterého spadá i Marvel).

Kromě toho se do kampaně zapojili například představitelé agenta Coulsona, Daisy Johnson, Ant-Mana, War Machinea a další osobnosti.

A pomoci stihli opravdu na poslední chvíli, Shannon Bream bohužel na Twitteru oznámila, že Emilio své nemoci podlehl:

"Twittervesmíre, malý Emilio prohrál svůj boj. Děkuji tisícům těch, kteří pomohli, takže se mu v jeho posledních dnech mohli ozvat jeho jeho oblíbení hrdinové. Rozzářili jste jeho nemocniční pokoj a poctili jeho rodinu. Emiliův jednoduchý požadavek spustil lavinu dobroty a zázraků."

Ale s odchodem Emilia akce nekončí. Chlapec napsal knihu, jejíž výtěžek poputuje na rodiny těch, jejíž členové se potýkají se stejnou nemocí. A kromě toho má Emilio dvojče a Shannon požádala herce, zda by nebyli ochotni v těchto těžkých chvíli pozdravit také jeho, protože i on je velkým fandou komiksových hrdinů.

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat