Co se dělo s Black Widow a Kapitánem Amerikou mezi Občanskou válkou a Avengers: Infinity War?

Co s nimi bylo?

Po událostech v Captain America: Civil War (2016) se několik hrdinů muselo "ztratit" z dohledu bezpečnostních složek. Mezi nimi byl i bývalý Kapitán Amerika (Chris Evans) a Black Widow (Scarlett Johansson). Co tahle dvojka podnikala mezi Občanskou válkou a Avengers: Infinity War? To prozradila Scarlett:

"Mezi událostmi v Civil War a současností byli Steve a Natasha spolu, tak si to představujeme. A myslím, že jsme se vyhýbali pozornosti, ale stále se starali o dění, tak jak to oni umějí. Když je uvidíme v tomto filmu, což nám bylo vysvětleno Joem a Anthonym (bratři Russové, režiséři filmu, pozn. redakce), jsou v pořádku, jsou jako dobře promazaný stroj. Jejich komunikace funguje hladce. Ale myslím, že jsou více zocelení a když pracujete v ilegalitě tak dlouhou dobu a nemáte...  ne, nepotřebují zrovna pochvaly nebo uznání, ale myslím, že když za něco bojujete, o čem víte, že je důležité, ale nedočkáváte se za to uznání nebo podpory větší organizace nebo dokonce společnosti jako celku, vybírá si to určitou daň a může to vyvolávat určité pocity. Takže v této fázi se nacházejí."

Přestože jsou Black Widow a Cap na útěku, z trailerů je jasné, že budou povoláni do boje proti Thanosovi (Josh Brolin) a jeho přisluhovačům. Přece jen, pokud svět čelí někomu, kdo dokáže ničit planety, bude se hodit každá pomoc.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna.

Zdroj: ET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat