Představitel Thora by se nebránil tomu, zahrát si ve filmu Krokodýl Dundee

Proč by ne.

Před nějakou dobou se objevil trailer na další film ze série Krokodýl Dundee. Následně byly zveřejněny další upoutávky, ve kterých byla k vidění hromada australských hvězd včetně představitele Thora Chrise Hemswortha.

Není tak divu, že díky skvělému obsazení přitáhly upoutávky obrovskou pozornost. Nicméně bylo v podstatě jasné, že se nechystá další film, ale jde o něco jiného. Potvrdilo se to, šlo o reklamu, která má nalákat Američany k návštěvě Austrálie.

Ovšem, Chris Hesmworth by se vůbec nebránil myšlence skutečného filmu:

"Když jsme natáčeli, Danny McBride a já jsme mluvili o tom, že by to mohl být film. Začali jsme se bát toho, že pokud bude tahle reklama tak dobrá, jak jsme doufali, lidé budou zklamaní a my budeme muset natočit film. Ale užil jsem si při natáčení téhle reklamy spoustu legrace, rozhodně bych byl otevřený diskusi o filmu. Pokud budeme schopni najít správný příběh a scénář, mohli bychom to udělat."

Právě, správný scénář. Špičkové obsazení je jedna věc, ale je nutné, aby ho podpořil šikovný scénárista a najít někoho, kdo napíše pokračování Krokodýla Dundee, které neudělá ostudu předloze, to by nebylo snadné.

Co si budeme povídat, sama původní trilogie měla klesající tendenci, pokud šlo o kvalitu. Moc bych tak nepočítal s tím, že další film vznikne. Ale kdoví, staly se i podivnější věci.

Stáli byste o nového Krokodýla Dundee?

Zdroj: Newsbeat

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat