Představitel Thora chce vzkřísit Wolverina

Rád by viděl Wolverina a Thora bok po boku.

Když Disney (vlastník Marvelu) koupil Fox, začaly pomalu vlhké sny fanoušků pomalu nabírat reálné obrysy. O čem je řeč? Třeba o tom, že by se X-Meni mohli objevit bok po boku s Avengers.

Ovšem, pokud jde o Wolverina (Hugh Jackman), tak s tím to bude trochu obtížnější, protože je aktuálně mrtvý.

Představitel Thora Chris Hemsworth by ale přesto chtěl, aby se blond asgardský bůh a zuřivý mutant ukázali společně na filmovém plátně:

"...Wolverine, prostě protože miluji tuhle postavu, víte, co tím myslím? Prostě zbožňuji Hugha Jackmana. Naneštěstí zemřel v posledním filmu, že? Můžeme ho přivést zpět k životu... Teď, když jste mi sdělili, že je tu taková možnost, budu viset na telefonu a zkusím ho přesvědčit a zjistím, zda by o to ještě jednou nestál."

V minulosti se Hugh nechal slyšet, že by se vrátil v případě, pokud by si mohl zahrát ve filmu s Avengers. Později ale naznačil, že role Wolverina už se neujme.

Naděje na setkání Thora a Wolverina ale stále jsou. Třeba Marvel nabídne Hughovi pořádnou sumičku, aby změnil názor a nebo bude role přeobsazena (i když to někteří neradi slyší, jednou to prostě přijde).

SOUVISEJÍCÍ: CHRIS HEMSWORTH CHCE S ROLÍ THORA POKRAČOVAT

Otázkou je, zda v době, kdy se Wolverine vrátí na plátna, bude Chris stále ztvárňovat Thora. Po čtvrtých Avengers mu končí smlouva a přestože by se rád vrátil, tak není jasné, jestli nebude právě Thor jednou z postav, o které 3. května 2019 v Avengers 4 přijdeme.

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat