Na Godzillu 2 nezapomenete, slibuje herec

Doufáme.

Jedna věc je jasná, film Godzilla: King of Monsters bude plný gigantických bestií. Ale to samo o sobě nemusí znamenat, že to bude zábavná podívaná. Ovšem, herec O'Shea Jackson Jr. (zatím není známo, koho ve filmu ztvární) slibuje, že to bude luxusní podívaná:

"Jako fanoušek Godzilly vím, že jsem byl šokován, když jsem zjistil, že ve druhém filmu bude King Ghidorah. King Ghidorah je záporák Godzilly. Tříhlavý zlatý drak, který střílí blesky bude ve filmu, ve kterém jsem já?... A máme i Mothru, máme Rodana a máme King Ghidoraha v jednom filmu. V poslední scéně mezi Godzillou a King Ghidorahem, slibuji vám, že na tohle v životě nezapomenete a jako nerd slintám, abych se dostal do střižny... Nikdo mi neodpovídá na hovory!"

Snad každý fanda Godzilly musí být hodně netrpělivý a to právě proto, že se dočkáme příchodu hned několika legendárních monster. A podle O'Shey to bude něco neuvěřitelného. Tak snad nepřehání (jak mají herci často v "popisu práce") a skutečně si 21. března 2019 užijeme špičkový monster film (a mé přání je, ať mě nenudí jako jednička).

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat