Je možné, že se Wolverine nebo X-Meni mihnou v Avengers: Infinity War?

Co na to jeden z umělců od Marvelu?

Disney (vlastník Marvelu) nedávno zakoupil společnost Fox a tím pádem také práva na X-Meny, Fantastickou čtyřku nebo Deadpoola. A je tak jasné, že se dříve nebo později stanou součástí Marvelovského filmového universa (MCU). Ovšem, marvelovký umělec Andy Park očekává, že to potrvá docela dlouhou dobu, než se něčeho takového dočkáme:

"Aktuálně není co říct. Kromě, 'Wow.' To, že Disney koupil Fox, to nikdo z nás nečekal a jsme nadšení a vzrušení, protože jsme vždy snili o tom, že budeme mít X-Meny a Fantastickou čtyřku v MCU, ale popravdě zatím nic nebylo rozhodnuto nebo oznámeno. Takže vám nemůžu nic prozradit, protože sám nevím, jak to bude. Jediné, co jsem četl je to, že tohle potrvá nejméně 12 až 18 měsíců, než se něco začne vůbec dít. Pokud lidé očekávají, že někoho z nich uvidí v nejbližších filmech, pravděpodobně mohou být zklamání. Nevím, také bych je rád viděl, ale netuším, kdy k tomu dojde, ale jsem nadšen z budoucnosti, nemůžu se dočkat, až to zjistím."

Pokud tedy doufáte, že se například v Avengers: Infinity War mihne Wolverine, tak bohužel, k tomu nedojde. Škoda, pokud by se ukázal v potitulovkých scénách alespoň na pár vteřin, byla by to paráda, co?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat