Filmové universum DC je tak velké, že ho neuhlídá jeden člověk

Prozradil to producent.

Spousta lidí je asi zmatená z budoucnosti DC filmů. Je velmi obtížné orientovat se v tom, které filmy jsou opravdu v plánu, které se jen zvažují a o kterých se pouze spekuluje. Naštěstí se objevil seznam oficiálně schválených projektů a není jich asi tolik, jak fandové doufali. Ale i tak je prostě pro jednoho člověka nadlidský úkol uhlídat všechny. Prozradil to producent Chris Roven. Právě on byl dosud osobou, která měla dohled nad všemi DC filmy na starosti:

"Myslím, že v současné chvíli je mým úkolem soustředit se na pokračování, ale víte, před pár lety jsem byl producentem všech Justice League filmů a filmů jejich jednotlivých hrdinů. Ale začalo být jasné, že být producentem těchto filmů a udržet časovou posloupnost, kterou chce Warner Bros., je příliš velkým úkolem pro jednoho producenta. Studio mě udělalo producentem všech DC filmů a oni jich oznámili osm. Když jsme dokončili časovou osu, podívali jsme se na každý z nich a řekli si, 'Tohle je neuvěřitelně ambiciózní, ale nevzali jsme v potaz to, že by se něco mohlo pokazit.' Také jsme se nerozhodli, kde budeme tyhle filmy natáčet. Je pro mě obtížné cestovat z Toronta do Londýna a pak do Itálie... S jistotou budu produkovat pokračování filmů, na kterých jsem pracoval."

Není to jediná změna. Po zklamání z recenzí a výdělků Justice League (2017) se změnilo vedení DC Films. Warner Bros. chce očividně zkusit jinou taktiku, tak snad jim to vyjde.

Nejbližší DC film je Aquaman, k vidění bude 20. prosince tohoto roku.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat