Dorazil trailer na Supermanovský prequel Krypton. A překvapil

Ne, tohle nevypadá vůbec špatně.

Sice se pilotního dílu seriálu Kryptonu dočkáme až v březnu, trailer už je ale k dispozici teď. V tomto prequelovém světě kryptoňanů budeme sledovat osud Seg-Ela, Kal-Elova (Supermanova) dědy.

Asi nejzajímavější na celém traileru je přístup tvůrců k tomuto materiálu, protože jejich inspirace v komiksech i animovaných seriálech je nejen zřejmá, ale sami se k ní veřejně hlásí. V traileru tak dorazí (stručně řečeno DCčkovský cestovatel časem) Adam Strange, který Seg-Ela přichází informovat o tom, že v jeho čase je jeho vnuk nejslavnější hrdina vůbec. Ironické je, že během toho drží Supermanský plášť, který jakoby z oka vypadl tomu, v kterém oblohu supersonicky trhal svého času Christopher Reeve.

Skvělý hudební doprovod dává traileru pomyslnou laťku navíc a celé to působí skoro jako celovečerní film, než pilotní díl k seriálu s nejistou budoucností. Krypton nicméně pomáhal zrealizovat sám David S. Goyer (Muži z oceli, Batman v Superman).

Jestli nás čeká příjemné překvapení nebo nenaplněný potenciál (zdravím Gotham) je otázka, na kterou najdeme odpověď 21. března na stanici Syfy.

Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat