Chris Hemsworth se role Thora nechce vzdát ani po Avengers 4

Rád by pokračoval.

Avengers: Infinity War a Avengers 4 se rozloučíme s některými postavami. To je známý fakt. Sice nevíme, kdo by to měl být, ale některé teorie mluví o tom, že by mezi nimi mohl být i Thor. Ovšem, jeho představitel Chris Hemsworth by rád v hraní blond svalnatého boha z Asgardu pokračoval:

"Jsou to doslova dva dny, co jsem dotočil Avengers 4 a tím končí má smlouva - můj kontrakt je nyní u konce a já na to, 'wow a je to.' Před dvěma nebo třemi filmy jsem si říkal, 'ještě jich udělám pár.' Užíval jsem si to, ale také jsem měl dojem... cítil jsem se trochu omezovaný. A po poslední zkušenosti s Taikou (Taika Waititi, režisér Thor: Ragnarok, pozn. redakce) a posledních dvou dílech Avengers mám dojem, že několikrát přetvořili tuhle postavu, i v těchto dvou filmech se dál vyvíjí a takovou šanci v sériích často nemáte. Takže mám určitě znovuvzkříšený pocit vzrušení a entusiasmu a to víc, než kdykoliv předtím, alespoň myslím. Pokud bych měl možnost udělat to znovu, myslím, že bych za to byl velmi rád."

I kdyby byl Thor jednou z obětí Thanosova řádění v následujících dvou filmech Avengers, tak to neznamená, že by se v budoucnu nemohl vrátit. Komiksové filmy jsou svérázným žánrem, oživování postav je jednou z těch méně šílených věcí, které v nich můžete vidět.

Ale uvidíme, zda bude vůbec něco takového potřeba, třeba Thor události v Avengers: Infinity War (26. dubna 2018) a Avengers 4 (3. května 2019) přežije.

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat