Bude se v Avengers 4 cestovat v čase nebo ne?

Některé indicie to naznačují.

Už nějakou dobu probíhají spekulace o tom, že bychom v Avengers 4 mohli zamířit do minulosti. A nejen v podobě flashbacků, ale mělo by přímo dojít na cestování v čase. Jeden dohad dokonce tvrdí, že Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) vyrazí do minulosti, aby zachránil Avengers, které v současnosti porazí Thanos (Josh Brolin).

To zatím potvrzeno nebylo, ale faktem je, že se objevily fotky z natáčení, které ukazují některé hrdiny v kostýmech z dob prvních Avengers (2012), což by mohlo mnohé naznačit.

Ale co na teorii o cestování v čase říká jeden z režisérů Anthony Russo?

"Je to zajímavé, protože ano, vždy uniknou nějaké fotografie a je tu spousta hypotéz, co by tyhle fotky mohly znamenat. Určitě je v Občanské válce pětiminutová scéna, která se týká části vybavení, které bylo použito z velmi konkrétního důvodu. Takže pokud se znovu podíváte na film, můžete se dočkat nápovědy o směru filmu."

Řeč je o vynálezu Tonyho Starka (Robert Downey Jr.) jménem Binary Augmented Retro-Framing, který umožňuje znovu ve své mysli prožít určité okamžiky.

A na snímcích z placu byla viděna krabice, které naznačovala, že v Avengers se právě této technologie dočkáme. Navíc, na natáčení scén z minulosti byl i Ant-Man (Paul Rudd), který ale v Avengers nebyl, tím pádem to vypadá, že se nebude cestovat v čase, ale dočkáme se výletu do něčí mysli.

Zda tomu bude skutečně tak, to se dozvíme 2. května 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat