V dalším filmu ze série Alien bude méně vetřelců, ale více androidů

Dobrý nápad?

Zatím poslední přírůstek do série Vetřelec s podtitulem Covenant finančně vysloveně neuspěl, ale i tak se zdá, že se dočkáme dalšího filmu. Ovšem, už delší dobu je nám naznačováno, že monstrózní vetřelci nebudou mít v budoucích projektech tak výraznou roli. A to opět potvrdil režisér a duchovní otec Vetřelce Ridley Scott:

"Uděláme další, uděláme, myslím, že to, co musíme udělat, je pozvolně se odklonit od tématiky vetřelce. Lidé říkají, ´Potřebujete víc vetřelce, potřebujete víc přisátí na obličej, potřebujete víc protržení hrudníku,´ takže jsem z toho spoustu dal do Covenant a pasovalo to do něj dobře. Ale myslím si, že pokud se do toho pustíte znovu, potřebujete začít hledat jiná řešení, která jsou více zajímavá. Myslím, že umělá inteligence začíná být více a více nebezpečná a tím pádem více zajímavá."

Je nám tak naznačeno, že pravděpodobně androidé budou ústředními záporáky dalších filmů. A ne, že by to byl šok, zákeřné umělé bytosti už v minulých projektech ukázaly, že umějí lidem pořádně zatopit.

Zatím není jasné, kdy bychom se mohli dočkat dalšího dílu Vetřelec.

Je dobrý nápad postupně se zbavovat vetřelců?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat