Tak pozor, vznikla petice, která chce sestřih Justice League od Josse Whedona

A kolik by těch sestřihů mělo nakonec být?

Na filmu Justice League pracovali dva režiséři. Nejdříve Zack Snyder, který po smrti své dcery z pozice režiséra odstoupil, následoval Joss Whedon

Není úplně jasné, jak velký vliv jeden či druhý na Justice League měl, ale i tak vznikla petice, která žádá, aby vznikl sestřih Zacka Snydera. 

A podařilo se jí za pár dnů sesbírat desítky a desítky tisíc podpisů. Ovšem, teď vznikla nová petice, která zase volá po tom, aby vznikl sestřih Josse Whedona. 

Nicméně, ta je spíše vtipem, než čímkoliv jiným, protože zatímco petice kvůli verzi od Zacka Snydera měla cílový počet podpisů ve výši 150 tisíc lidí (který už překonala a snaží se dosáhnout 200 tisíc), tak ta, která chce verzi od Josse Whedona chce získat sto podpisů (ne sto tisíc, ale jednoduše 100 podpisů). 

Je to ale trochu zákeřné, takhle si z Josse utahovat. Podle všeho není úplně jeho vina, že Justice League dopadla, jak dopadla, proslýchá se, že Warner Bros. do natáčení silně zasahovalo a sám Whedon dává občas najevo, že s filmem také není úplně spokojen (i když to neřekne naplno). 

Jak se Justice League líbila vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat