Původní scénář Justice League byl plný skvělých postav

Zní to zajímavě.

Film Justice League není zrovna chválen a nezdá se, že by měl být finančním veleúspěchem. Kritizováno je na filmu několik věcí, včetně scénáře.

Třeba by tak pro tvůrce bylo lepší, pokud by vsadili na scénář od Willa Bealla, který vznikl už v roce 2011.

V tom byli členy týmu Superman, Wonder Woman, Batman, Flash a Green Lantern, záporáky pak měli být Darkseid, Steppenwolf a Desaad.

Kromě nich se ve filmu měli objevit Amanda Waller, King Faraday, Killer Croc, Hawkman, Solomon Grundy, Terrant, Copperhead nebo Cheetah.

Zápletka se točila kolem toho, že byl Superman unesen na domovskou planetu Darkseida Apokalips, kde mu byl vymyt mozek a on se poté vrátil na Zemi, kterou začal ohrožovat.

Ovšem, Wonder Woman se podařilo vrátit Supermanovi paměť a ten se dostal do 11 let vzdálené budoucnosti, kde 80 % světa ovládal Darkseid. Superman se přidal ke zbytku odporu, který vedli Wonder Woman a Bruce Wayne. Navíc, Wonder Woman má syna jménem Clark (asi tušíte, kdo je otec) a aby toho nebylo málo, tak se Superman spojí s Lexem Luthorem.

Součástí odporu byli navíc také Cheetah, Deathstroke, Captain Boomerang nebo Huntress. A pokud se vám zdá příběh málo komplikovaný, tak Flash se vrátí do minulosti, aby varoval Justice League před tím, že bude Superman unesen.

Zní to docela zmateně, ale minimálně se ve filmu mohla objevit hromada zajímavých postav.

Líbí se vám tahle zápletka Justice League?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat