Kdo má nejšílenější fanoušky? Harry Potter, Hvězdné války, Pán prstenů nebo Hra o trůny?

O tom se rozpovídali herci ze zmíněných projektů.

Fandové jsou často až přehnaně fanatičtí a oddaní svým oblíbeným filmům, seriálům a dalším projektům. A některé je možné označit za šílené. Kteří jsou ale ti nejšílenější? Na to odpovídali herci ze Star Wars, Game of Thrones, Pána prstenů a Harryho Pottera.

"Mám dojem, že jsou všichni oddaní, opravdu žijí a dýchají pro jejich sérii nebo universum. Myslím, alespoň soudě z mé zkušenosti, že je to vyrovnané," nechal se slyšet Andy Serkis (Glum z Pána prstenů a Snoke ze Star Wars).

"Myslím, že je tu něco na fanoušcích Star Wars, protože jsme odhalili příběh ze série filmů, každý chtěl víc, ale bylo nutné počkat dlouhou dobu a poté s dalšími třemi filmy lidé na to reagovali odlišným způsobem. Nebyli obecně vítané nebo milované a byla tu další dlouhá doba čekání. A poté, když byly oznámeny další filmy Star Wars, lidé byli nadšení. Takže tu byl dlouhý proces vzniku a filmy se proplétaly životy lidí a jsou propojeny s rodinami a lidmi, které spojuje láska k nim, lidé z různých prostředí se spojují. Myslím, že je tu něco velmi unikátního na fanoušcích Star Wars, je tu spousta lásky od mnoha lidí a myslím si, že je to velmi výjimečná fanouškovská základna," prozradila Gwendoline Christie (Phasma ze Star Wars a Brienne ze Hry o trůny).

Její kolega Domhnall Gleeson (Hux ze Star Wars a Bill Weasley z Harryho Pottera) dodal:

"Myslím že protože Star Wars jsou zrovna teď aktuální a Harry Potter skončil před nějakou dobou, tak se domnívám, že fakt, že Star Wars jsou aktuální nyní, je tu určitá vřelost, která je vášnivá."

Star Wars: The Last Jedi mají premiéru přesně za týden.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat