Chris Evans chce společný film Kapitány Ameriky a Human Torche z Fantastické čtyřky

To je nápad.

Zdá se, že se schyluje k tomu, že Disney koupí společnost 20th Century Fox. Ta vlastní filmová práva například na X-Meny, Deadpoola, Wolverina nebo Fantastickou čtyřku. A pokud by tedy k obchodu došlo, tyhle týmy a postavy by se staly součástí Marvelovského filmového universa.

Tahle myšlenka zaujala Chrise Evanse, který ztvárňuje Stevea Rogerse/Kapitána Ameriku v marvelovských filmech a navíc hrál Johnnyho Storma/Human Torche v prvních dvou filmech Fantastické čtyřky. Sympatický herec přišel s dost vtipným nápadem:

"Takže s kým si mám promluvit o parťáckém komediálním spin-offu Kapitána/Human Torche? Myslím na kombinaci filmů Letadla, vlaky, automobily a Pasti na rodiče."
Samozřejmě je to míněno jako vtip, už jen proto, že Past na rodiče je všechno, jen ne komiksový film. Ale rozhodně by to byla luxusní podívaná, film s Kapitánem a Human Torchem. A teoreticky by to bylo možné, protože v zatím posledním filmu Fantastická čtyřka (2015) ztvárnil Human Torche Michael B. Jordan (který se mimochodem objeví v marvelovce Black Panther). Pokud by ale byl obsazen Michael, tak by si Chris nemohl střihnout dvojroli a to by se mu asi nelíbilo (v Pasti na rodiče hraje Lindsay Lohan dvojroli jednovaječných sester).

Co byste na podobný film řekli?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat