Z Thor: Ragnarok byla vystřižena scéna, která dávala vědět, že je Valkýra i na holky

Co v ní mělo být? POZOR, SPOILERY!!!

Nedávno představitelka Valkýry (Tessa Thompson) potvrdila, že stejně jako její komiksová předloha, i filmová Valkýra je bisexuálka. A původně to mělo být naznačeno i ve filmu. Tahle informace se objevila v článku v časopisu Rolling Stone:

SOUVISEJÍCÍ: VALKÝRA JE OFICIÁLNĚ PRVNÍ BISEXUÁLKOU Z MARVELOVSKÝCH FILMECH

"Thompson sebrala odvahu a navrhla Waititimu (Taika Waititi, režisér filmu, pozn. redakce), aby udělal z Valkýry bisexuálku, což je inspirované jejím vztahem v komiksu s antropoložkou Annabelle Riggs. ´Je tu skvělá malba těchto dvou, jak se líbají,´ prozradila Thompson a zatímco Valkýra se s Annabelle v hollywoodské časové ose nesetkala a kdoví, jestli k tomu dojde, přesvědčila Waititiho, aby natočil záblesk ženy, která vychází z ložnice Valkýry. Udržel to ve filmu tak dlouho, jak jen mohl, ale nakonec musel být tento moment vystřižen, protože odkláněl pozornost od toho, co bylo pro danou scénu důležité."

Ne, že by bylo extra podstatné, zda je Valkýra i na holky, ale z Valkýry by to udělalo ještě větší sympaťačku, než je teď. Divoké holky jsou sexy, natož ty, které mají rády jiné holky.

Už jste Thor: Ragnarok (recenze) viděli?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat