Ve filmu Venoma se dočkáme brutálního Carnage, naznačil trenér Toma Hardyho

Že by?

Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že v sólovce Venoma uvidíme jako záporáka Carnage. A pokud znáte komiksovou předlohu, tak víte, že Venom je sice hodně nebezpečný a svým způsobem šílený jedinec, ale proti Carnageovi je to skautík.

Carnage je zvrácený psychopat, který se neštítí snad vůbec ničeho a tím pádem by se do mládeži nepřístupné komiksovky o Venomovi hodil.

Zatím sice nebylo potvrzeno, že se ho skutečně dočkáme, ale ve videu, které se zabývá tréninkem Toma Hardyho na roli Venoma, pronesl jeho trenér Mark Mene zajímavou frázi:

"Co svět uvidí, bude jeden z nejtemnějších a nejmocnějších superpadouchů, které kdy Marvel vytvořil. Bude to masakr (v angličtině carnage, pozn. redakce)."

Možná je to náhoda, že zvolil termín "carnage", ale možná ne. A tahle postava by dávala smysl. Venom není hrdina, ale antihrdina (v komiksu spíše záporák) a tak by se proti němu měl postavit někdo, kdo je ještě mnohem horší než on. A Carnage je pro to ideální volbou. Navíc tuhle dvojku v komiksu pojí hodně bohatá historie.

Stáli byste o Carnage ve filmu?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat