V Thor: Ragnarok měla být další zajímavá potitulková scéna. A roztomilá fotka představitele Thora s potomkem

Něco pro fandy boha hromu.

Jak už je u marvelovských filmů zvykem, i v Thor: Ragnarok (recenze) byly k vidění potitulkové scény. A původně tam měla být další, která zní hodně zábavně. Rozpovídal se o ní režisér Taika Waititi:

"Další věc na konci byla s Grandmasterem, bylo to něco, co jsme natočili na Zlatém pobřeží a bylo to něco, co jsme plánovali dlouhou dobu. Bylo to buď toto nebo to měli být Topaz a Grandmaster, kteří na konci nastoupí do lodi. Může to být na DVD ve vymazaných scénách, bylo to něco takového, že jsou tihle dva v davu Asgardianů a on říká, ´Nikdy jsem neslyšel o tomhle místě Zemi, možná to není... Nesmíme přitahovat pozornost.´ A pak si přetáhnou přikrývky přes hlavu a zmizí v davu."

To zní zajímavě a třeba se opravdu dočkáme na DVD. Samozřejmě bychom se mohli ptát, proč se daný moment neobjevil ve filmu, ale režisér se nechal slyšet, že nechtěl, aby tam bylo příliš potitulkových scén.

A ještě zůstaneme u Thora. Chris Hemsworth (Thor) zveřejnil fotku z placu, na které je s jedním ze svých tří dětí a přidal titulek: "Předávání pochodně". A nutno poznamenat, že tenhle snímek je roztomilost sama.



Zdroj: Collider

Příspěvek sdílený Chris Hemsworth (@chrishemsworth),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat