Scenárista se rozpovídal o tajemné potitulkové scéně v Thor: Ragnarok

O co šlo? POZOR, SPOILERY!!!

Jestliže jste viděli výtečnou komiksovku Thor: Ragnarok (recenze), určitě jste si v kině počkali na potitulkovou scénu, ve které ústřední hrdinové vyrazili do nového doma. Ale něco jim zkřížilo cestu, obří vesmírný koráb.

Nebylo sice řečeno, komu patří, ale není asi těžké odhadnout, že by mohlo jít o plavidlo Thanose (Josh Brolin), který míří k Zemi. Je tomu skutečně tak? Na to odpovídal Eric Pearson, scenárista Thora:

"Mohl bych vám o tom říct, ale chci žít. Ano, myslím, že oddaní fanoušci mohou udělat trefný odhad a já bych je pravděpodobně neopravil. Ale myslím si... ano, nevím. Jako fanoušek neustále nacházím nové věci, během toho, když se tomu věnuji. Je to obtížné, protože miluji trailery a jsou tak skvělé, ale chlape, někdy si přeji, abych prostě mohl jít na film a netušil, co se děje a nic o tom nevěděl. Tak si to užívám mnohem víc."

To není zrovna konkrétní odpověď, ale asi se nedalo čekat, že by Eric něco podstatného prozradil, není tajemstvím, že Marvel drží příběhové detaily pod pokličkou a jistě by scenáristu nepochválil, pokud by něco vyslepičil.

Ale současně Eric naznačil, že oddaní fandové budou vědět a spousta z nich se shoduje na tom, že by mělo jít o Thanosovu loď.

Souhlasíte s nimi?

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat