Režisér Thor: Ragnarok už ví, jak by měla začít čtyřka

Hodně zajímavá idea. POZOR, SPOILERY!!!

V současné chvíli není jasné, zda se dočkáme filmu Thor 4 a tím pádem ani to, jestli se o něj postará režisér Thor: Ragnarok (recenze) Taika Waititi. Ale pokud k tomu dojde, Taika už má nápad, jak by mohl film začít.

V první řadě má režisér zájem znovu dostat na scénu Sama Neilla a Jeffa Goldbluma. První si ve třetím Thorovi zahrál Odina, respektive herce, který ztvárnil Odina během divadelního představení v Asgardu, Jeff pak dostal na starosti záporáka Grandmastera:

"Rád bych je měl znovu pohromadě. Nemyslím, že byli poblíž sebe ve stejnou dobu. Bylo by neuvěřitelné, pokud by se to dalo nějak vyřešit. Bylo by úžasné, pokud bychom nějak získali i Lauru Dern... přesněji pro Thor 4. Všichni znovu pohromadě během divadelní hry. Je to nová hra o zničení Asgardu. Byl by to skvělý způsob, jak začít film."

Fandové série filmů Jurský park vědí, že Sam, Jeff i Laura byli její součástí a opravdu by bylo fajn vidět je v jednom bijáku.

Není to až tak nepředstavitelné, Sam a Jeff už se v marvelovském filmu objevili a Laura je novým přírůstkem do universa Star Wars (ztvárňuje viceadmirálku Amilyn Holdo) a jak asi víte, Marvel patří společnosti Disney, stejně jako značka Star Wars.

Nicméně, zatím si musíme počkat na to, zda vůbec nějaký další Thor bude.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: