Překvapení, v Thor: Ragnarok byl "odkaz" (nebo něco takového) na film od DC Green Lantern

Prozradil to režisér.

Taika Waititi je aktuálně jednou z hlavních tvůrčích hvězd Marvelu. A to díky výtečné podívané Thor: Ragnarok (recenze).

Jenže Taika má zkušenosti i s konkurenčním studiem DC. Ovšem, ne jako režisér, ale jako herec. Zahrál si nejlepšího kamaráda hlavního hrdiny Hala Jordana (Ryan Reynolds) Toma Kalmaku ve filmu Green Lantern (2011).

A Taika se tak rozhodl, že by bylo zábavné udělat takový malý crossover s Green Lanternem. Tedy, režisér to tak nazývá, ale není to asi to, co čekáte.

Možná si vybavujete scénu se Skurgeem (Karl Urban), který zkouší cvičební pomůcku známou jako Shake Weight (taková zvláštní činka, kterou máváte sem a tam). A právě ta je odkazem na Green Lanterna:

"Shake Weigh je vlastně crossoverem s DC. To je můj Shake Weight. Je můj a je to něco, co jsem si koupil, když jsem točil Green Lanterna. Byl jsem v New Orleans a byl jsem v Green Lanternovi, ale neměl jsem nic moc co dělat. Byl jsem v mém hotelovém pokoji a bylo kolem jedné hodiny ráno a objevila se reklama na Shake Weight. Já na to, ´Kašlu na to! Hádám, že si koupím vše, co dnes večer uvidím v televizi - koupím si nože a tu věc na šití. Koupím si taky DVD s cvičením, ale jedna z věcí, kterou jsem si koupil a nechal byl Shake Weight... a pak jsem si to nechal doručit a do Austrálie a použil jsem to ve filmu!"

Já bych to tedy nenazval přímo crossoverem, ale dobře, pokud tomu tak chce Taika říkat, tak proč ne. A navíc je jasné, že to režisér myslí s nadsázkou, je o něm známo, že je velký vtipálek.

Zdroj: Fandango
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat