Představitel Winter Soldiera se rozpovídal o natáčení Avengers: Infinity War

Co prozradil?

Sebastian Stan alias Bucky Barnes alias Winter Soldier je jednou z asi dvě stě postav, které uvidíme v Avengers: Infinity War. A už bylo naznačeno, že natáčení tohoto filmu (a zatím nepojmenovaných čtvrtých Avengers) bylo hodně náročné.

A také hodně tajemné. Tvůrci se velmi intenzivně snaží držet informace pod pokličkou. A to nejen před zvědavci a novináři, ale také před samotnými herci. To potvrdil právě Sebastian Stan, který prozradil, že obsazení dostává jen malé části ze scénáře, na což není u jiných filmů zvyklý:

"Není to něco, s čím byste se potýkali neustále. Mám dojem, že jsem tak nějak vždy měl scénář. Ale hádám, že bych mohl říct, že protože tyhle postavy už hrajeme nějakou dobu, je tu takové malé telepatické spojení mezi námi a scenáristy. A částečně tak můžete občas odhadnout, kterým směrem se to bude ubírat."

Obtížné bylo nejen pracovat bez podrobnější znalosti příběhu, ale také "udýchat" plán natáčení:

"Pro příklad, tohle bylo opravdu náročné, protože jsme se neustále vraceli a odcházeli jsme. Vrátil jsem se na týden a poté jsem odešel na měsíc. A pak jsem se vrátil na několik dnů. Takže to bylo trošku nesynchronizované. Ale nakonec to fungovalo."

Zatímco herci se musejí vypořádat se složitým pracovním rozvrhem, fanoušci zase musí bojovat s netrpělivostí. Všichni nadšeně očekávají trailer. Ale zatím není jasné, kdy ho uvidíme.

Film samotný má  premiéru 3. května příštího roku.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat