Marvel pracuje na tajném projektu s hercem z filmu Batman vs Superman

Co o něm Laurence prozradil?

Laurence Fishburne byl součástí filmového universa DC, kde ztvárňoval Perryho Whitea, aktuálně ale přešel k Marvelu. Ve filmu Ant-Man and the Wasp si zahraje Billa Fostera alias Black Goliatha. Ale očividně tím jeho spolupráce s Marvelem nekončí. Je to jasné z hercova vyjádření:

"Pracuji na něčem dalším pro Marvel, o čem nemůžu mluvit. Bude to opravdu skvělé. Změní to svět, alespoň doufám (smích). Šel jsem za Marvelem a navrhl jsem jim něco, co nevyšlo, především kvůli právním záležitostem, takže to nešlo. Ale oni se vrátili s nabídkou na Ant-Man and the Wasp a potom řekli, ´Co si o tom myslíš?´ a já na to, ´Tak to ano!... Dostal jsem nabídku ztvárňovat Perryho Whitea v Muž z oceli a já na to řekl ano. Samozřejmě, v případě Batman vs Superman jsem na to také řekl ano. Nebyl jsem ale k dispozici, pokud jde o film Justice League, nevyšlo to s ohledem na jiná natáčení, ale opravdu jsem chtěl být také součástí universa Marvel. Takže jsem šel a navrhl jim několik nápadů a v podstatě řekl, ´Podívejte, pokud je tu v marvelovském universu něco, co můžu udělat a dává mi to smysl, velmi rád se zapojím. Takže za mnou přišli a nabídli mi roli Billa Fostera v Ant-Man and the Wasp."

A co je onen další projekt, to zatím těžké říct. Nechce se mi zdát, že by si Laurence zahrál jinou postavu, takže spíše tipuji, že Bill Foster bude mít roli v dalších filmech. Nebo to bude něco úplně jiného. Než to Marvel nebo Laurence prozradí, můžeme jen tipovat.

Ant-Man and the Wasp má premiéru 5. července 2018.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat