Hádky mezi fandy Marvelu a DC jsou na hlavu, vzkazuje šéf Marvelu

Kevin Feige nechápe spory mezi fanoušky.

Milovníci DC a Marvelu se velmi rádi hádají. Na internetu najdete tisíce a tisíce sporů mezi fandy obou společností. Ale paradoxní je, že zástupci DC a Marvelu proti sobě nic nemají. Často si dokonce vyjadřují podporu.

A teď se k hádkám vyjádřil i šéf Marvel Studios Kevin Feige, kterému to prostě nepřijde úplně normální:

"Myslím si, že je to na hlavu. Domnívám se, že tyhle filmy jsou skvělé a lidé by měli vyrazit ven a podpořit skvělé filmy a já podporuji tyhle filmy a myslím, že Wonder Woman byla skvělá. Nemůžu se dočkat toho, až uvidím, co udělali Geoff Johns a Joss (Joss Whedon, režisér, který nastoupil po Zacku Snyderovi, pozn. redakce) s Justice League. Hádám, že lidé mají rádi spory, že? Nevím. Ale v následujících několika týdnech se sejdu s Geoffem Johnsem na večeři. Byli jsme spolu na akci věnované Dicku Donnerovi. Dickův Superman je stále nejlepším archetypem superhrdinského filmu. Takže ano, jděte na skvělé filmy. Proč se o tom hádáte?"

Má pravdu, předsedo. Pokud šéf Marvelu chodí na večeři s jedním ze šéfů DC Geoffem Johnsem, tak očividně mezi společnostmi není zlá krev. U téhle dvojice by se měli milovníci Marvelu a DC inspirovat a přestat se hádat, co je lepší a co horší.

Jednoduše se vydejte do kina na povedený film a neřešte, jestli vznikl pod značkou DC nebo Marvel.

Zdroj: Crave Online
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat