Ezra Miller chce v sólovce Flashe představitele Negana

Má zájem o Jeffrey Dean Morgana.

Stejně jako v případě ostatních členů Justice League, i Flash (Ezra Miller) by se měl dočkat vlastní sólovky (Wonder Woman a Superman už ji mají, Aquamanův film se natáčí, Batmanův a Cyborgův se plánuje).

Půjde o podívanou jménem Flashpoint a představitel hlavní role Barryho Allena/Flashe Ezra Miller má přání, co by chtěl ve filmu vidět:

"Myslím, že emocionální příběh Thomase Waynea ve Flashpointu je jedním z nejvíce bolestných. A vidět odlišnou verzi Batmana a odlišný styl... A miluji skutečnost, že je tu tohle universum, které je tak odlišné od toho, co známe. Ale jeden faktor zůstává stejný, ale v převrácené podobě. Batman je neměnný, ale je tu jiný úhel pohledu na stejnou tragédii Thomase Wayne namísto Bruce a to je husté."

V Batman vs Superman (2016) jsme jako Thomase Waynea viděli Jeffrey Dean Morgana (Negan z The Walking Dead) a Ezra doufá v jeho návrat:

"Myslím, že je neuvěřitelný. A myslím, že by skvěle pasoval do našeho velmi velmi skvostného uskupení herců. Jsem tak nadšen z Kiersey Clemons. Jsem tak nadšený z Billyho Crudupa. Nemohl bych být víc nadšený ze jmen, která jsou do toho zapojena."

Jak asi víte z článku o Flashopointu, který jsme vydali dříve, v téhle komiksové události během přepadení nezemřel Thomas Wayne, ale jeho syn Bruce a z Thomase se poté stal Batman a z Bruceovy matky Marthy Joker.

A něco takové vidět v kinech, to by vůbec nebylo od věci, co říkáte?

Premiéra Flashpointu by se měla odehrát někdy kolem roku 2020.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat