Chystá se úplně nová filmová trilogie Hvězdných válek a hraný seriál k tomu

Dalo se to čekat.

Příští měsíc se dočkáme osmé epizody Star Wars s podtitulem Poslední z Jediů, následující rok to bude sólovka Hana Sola, poté devátá epizoda Hvězdných válek a pracuje se také na filmu o Obi-Wan Kenobim.

Ovšem, tím to nekončí. Aktuálně vyšlo najevo, že je v plánu úplně nová trilogie, na kterou dohlédne scenárista a režisér Posledního z Jediů Rian Johnson.

Ten se v případě prvního filmu postará o scénář a režii, na zbývající dva filmy bude dohlížet zřejmě jako producent.

Dobrou zprávou je, že se můžeme těšit na kompletně nové postavy a zatím nenavštívené kouty daleké předaleké galaxie.

A pokud se ptáte mě, je dobře, že se už nebude děj točit kolem starých známých, ale šanci dostanou nováčci.

Skákal bych radostí do stropu, pokud by se trilogie zaměřila na takzvanou Starou republiku, ale to zatím potvrzeno a ani neznačeno nebylo.

Řečeno bylo jen to, že chce Rian začít od píky a nezaměřovat se na již známé postavy, ale na ty, které ještě neměly šanci se představit filmovým divákům.

Z toho těžko odhadovat, v jaké době se bude nová trilogie odehrávat.

A pokud by vám nestačily tři nové filmy, pak je v plánu i hraný seriál. Zřejmě nepůjde o dlouho plánovaný projekt Star Wars: Underworld, ale úplně novou sérii.

O ní není zatím nic známo, až na to, že bude nabídnuta skrze streamovací služby společnosti Disney. Ta má v plánu konkurovat Netflixu a seriál z universa Hvězdných válek by jí v tomto mohl výrazně pomoci.

V případě filmů, ani seriálu není jasné, kdy by mohly mít premiéru. Ale mezi rytíře Jedi se vydáme už brzy, Poslední z Jediů má premiéru 14. prosince tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat