Chybí vám Pán prstenů? Neplačte, možná vznikne seriál

Minimálně se o tom jedná.

Trilogie Pán prstenů patří k tomu nejlepšímu, co filmový fantasy žánr nabízí. Prequelová trilogie Hobit sice nebyla špatná, ale Pán prstenů je prostě Pán prstenů.

A pokud se vám po něm stýská, tak by vás mohla potěšit zpráva o tom, že společnosti Warner Bros. a Amazon Studios jednají o seriálové verzi.

Zatím se příliš neradujte, jednání jsou v naprostých počátcích, ale s ohledem na úspěch Game of Thrones se dá předpokládat, že se obě firmy budou hodně snažit, aby došlo k dohodě.

Teď je správný čas, Hra o trůny skončí nejpozději v roce 2019 (není jasné, zda bude mít finální osmá řada premiéru příští nebo až další rok) a publikum bude hladové po velkolepém fantasy seriálu.

Nejde mimochodem o první pokus o přivedení Pána prstenů na obrazovky, v minulosti už Warner Bros. o něčem takovém přemýšlelo, ale došlo k nějakým problémům v případě práv na předlohu, takže z toho nakonec sešlo.

Tentokrát to ale vypadá, že by to mohlo vyjít. Ale s ohledem na to, že se teprve jedná, je těžko odhadovat, kdy bychom se do Středozemě mohli vrátit.

Stáli byste o seriál?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat