Video o Batmanovi, osud sólovky Flashe závisí na (ne)úspěchu Justice League a Muž z oceli 2 jen tak nebude

Něco pro fandy DC.

Premiéra Justice League se blíží, odehraje se 16. listopadu. A jednou z hlavních postav bude i Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck). Právě on dostal vlastní video, které vás s ním blíže seznámí.



Dalším důležitým členem Justice League bude i Flash (Ezra Miller). Také v jeho případě se počítá s tím, že bude mít vlastní film a to ne jen tak ledajaký, bude inspirovaný milovanou komiksovou zápletkou Flashpoint (více o ní).

Ovšem, osud filmu závisí na tom, jak si povede Justice League. Prozradil to reportér Variety Justin Kroll, který dělal rozhovor s pracovníky Warner Bros:

"Malá poznámka toho, kdo do toho vidí, takže jsem mapoval různé filmy z celého světa... speciálně Flashpoint. Slyšel jsem, že zpomalili pokud jde o hledání režiséra a to proto, že chtějí vidět, jak si povede Justice League, proto nevím, zda každá z postav dostane vlastní film. Ale Aquaman se zrovna natáčí."

Moc nadějně to ale podle Krolla nevypadá s filmem Cyborga (Ray Fisher) a Mužem z oceli 2:

"Očividně se jen tak nedočkáme (sólovky Cyborga, pozn. redakce). Stejně tak Muže z oceli 2. Pořád jsem se na to ptal, ale oni odpovídali jen ve stylu, že uvidí, jak si povede tento film a podle toho uvidí, jak to bude s tímto typem projektů."

Všichni víme, jak to je s filmy od DC. Často se u nich mění tvůrci i data premiér, takže nejsem úplně v šoku, že je situace kolem sólovek Flashe, Supermana a Cyborga dost nejasná.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat