Režisér Spawna chce obsadit Leonarda DiCapria. A Spawn nebude ve filmu hlavní postavou

Zajímavá volba.

To, že vzniká reboot Spawna víme. Také víme, že ho zrežíruje Todd McFarlane (tvůrce komiksu). Zatím ale netušíme, kdo se ujme hlavních roli. 

Todd se ale rozpovídal o tom, zda má představu, koho by chtěl obsadit:

"Mám a s několika z nich jsem mluvil. Nebudu na ně vyvíjet tlak tím, že je budu jmenovat. Jsou tu dvě velké role: Je tu Al a pak je tu Twitch. Budu nadšený, pokud do filmu dostanu alespoň jednoho z herců."

Al Simmons je lidské alterego Spawna. Al byl zrazen a zabit, ale vrátil se zpět. Ovšem, překvapivě bude hlavní postavou nového filmu Twitch Williams.

"Ve scénáři jsou dvě velké role. Samozřejmě je tu Spawn, ale zvláštním způsobem to není největší role, a pak je tu tento policista. Onen policista je Twitch, který tu je od prvního dílu komiksu. Twitch je hlavní role a říkám mu můj šerif Brody, což je šerif ve filmu Čelisti. Přestože se to jmenovalo Čelisti, Čelisti v tomto filmu zrovna nemluvily, že? Objevily se ve vhodnou dobu, aby film stál za to."

Todd se zmínil, že by do role Twitche chtěl Leonarda DiCapria. Což je rozhodně zajímavá představa, ale bylo by pro mě překvapením, pokud by na to Leo kývl.

Film zatím nemá staveno datum premiéry.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat