Představitelé Avengers jsou hrdinové i v reálném životě, pomohou obětem hurikánu v Portoriku

Jak?

V nedávné době řádil v několika zemích hurikán jménem Maria. Jednou ze zasažených oblastí je také Portoriko. A zatímco americký prezident (Portoriko spadá pod správu USA) Donald Trump se rozhodl reagovat tak, že házel lidem toaletní papír, mnoho jiných osobností se rozhodlo pomoci lepším způsobem.

Mezi ně patří i Scarlett Johansson, představitelka Black Widow z marvelovských filmů. Ta povolala do boje ještě Chrise Evanse (Captain America), Roberta Downeyho Jr. (Iron Man) a Marka Ruffala (Hulk) a společně budou předčítat hru Our Town od Thortona Wildera v divadle Fox Theatre (Atlanta).

Kromě předčítání se návštěvníci mohou těšit na různé slavné hosty a rozhovory s nimi a dobrou zprávou je, že veškerý výtěžek poputuje na pomoc obětem hurikánu Maria v Portoriku.

Akce proběhne 6. listopadu a nejlevnější vstupenky jsou za 89 dolarů, nejdražší pak za 500 dolarů, ale ty zahrnují kromě podepsaných plakátů a VIP míst také setkání s herci.

"Obtíže, kterým čelili obyvatelé Portorika poté, co byl jejich ostrov zasažen hurikánem Maria jsou nesmírně srdcervoucí a ponechaly mnoho lidí bez naděje a bez pomoci. Možnost účastnit se pomoci jakýmkoliv způsobem je velkou výsadou, díky tomu, že tímto způsobem můžeme poskytnout určitou úlevu těm, kteří nemají následkem této katastrofické události přístup ani k základním lidským potřebám. Prosím, pomozte mně a mým kolegům tím, že se dáme dohromady díky jedinému unikátnímu večer, abychom vybrali peníze, které zachraňují život a to pro zdevastovaný ostrov a pomozte nám oslavit skutečný smysl komunity skrze unikátní čtení americké klasiky," nechala se slyšet Scarlett.

K tomu, aby herci z Avengers pomáhali lidem očividně nepotřebují superschopnosti, ale stačí dobrá vůle.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat