O čem bude druhý Pacific Rim?

Zápletka je venku.

Na druhý Pacific Rim s podtitulem Uprising jsme si sice museli počkat, ale už se na něm naštěstí pracuje. A dokonce se objevila zápletka. Jak zní?

"Celosvětový konflikt mezi monstry masového ničení a lidmi řízenými superstroji postavenými pro to, aby je zničily, byl pouze předehrou pro velký útok na lidstvo, který se odehraje v Pacific Rim Uprising. 

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) ztvárňuje rebelantského Jakea Pentecosta, původně slibného pilota Jaegeru, jehož legendární otec obětovat svůj život kvůli vítězství lidí nad monstrózními ´Kaiju". Jake kdysi opustil trénink a stal se součástí kriminálního podsvětí. Ale když se objeví ještě větší nezastavitelná hrozba, která se chystá zničit naše města a srazit svět na kolena, je mu nabídnuta poslední šance stát se důstojným nástupcem odkazu svého otce, a to jeho odcizenou sestrou Marko Mori (Rinko Kikuchi), která vede novou generaci pilotů, kteří vyrostli ve stínu války. Když hledají spravedlnost pro padlé, jejich jedinou nadějí je spojit se v jedno světové povstání, které se postaví proti silám toužícím po našem vyhlazení. 

K Jakeovi se přidá nadaný rivalský pilot Lambert (Scott Eastwood) a patnáctiletá hackerka Jaegerů Amara (Cailee Spaeny) a hrdinové PPDC se stanou jedinou rodinou, která mu zbyla. Povstávají, aby se stali nemocnější obrannou silou, která kdy kráčela po povrchu Země, oni určí směr pro nové spektakulární dobrodružství ohromných rozměrů."

O režii se postará Steven S. DeKnight, datum premiéry je stanoveno na 5. dubna 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat