Nelíbil se vám film Batman vs Superman? Představitel Batmana Ben Affleck chápe proč

Herec rozumí kritice.

Velkolepá komiksovka Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) byla sice obrazově lákavá, ale jen to nestačilo. Nebylo málo těch, kteří se pustili do kritiky filmu. A překvapivě Ben Affleck, který ve filmu ztvárnil Batmana, negativní reakce chápe:

"Rozumím názoru lidí, že to bylo příliš temné nebo, že to mělo jiný tón než na co jsem zvyklý, pokud jde o batmanovský příběh a myslím si, že je to férová kritika."

Ovšem, herec naznačil, že v případě Justice League už se nemusíme obávat přehnané "temnoty":

"Zack chtěl natočit film, který je více zábavný, který je o něco uvolněnější, který není tak zatížený intenzivním melodramatem."

To potvrdila i Gal Gadot (Wonder Woman):

"Justice League není temný nebo těžkotonážní film. Není jako Batman vs Superman."

To, že se filmy od DC berou často moc vážně a chybí jim nadhled, je častá kritika, na druhou stranu jde o něco, čím se odlišují od Marvelu, takže pokud jde o mě, není to úplně špatná věc.

Co říkáte vy, měly by být film od DC trošku uvolněnější?

Justice League má premiéru 16. listopadu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Batman vs. Superman ale nebyl špatným filmem proto, že byl moc temný. Můj názor je, že je dobře, když se filmy DCEU budou odlišovat od filmů MCU. K Batmanovi a k celému DC vesmíru temná atmosféra zkrátka patří, ale i tak ten film byl neuvěřitelná blbost. Označení "blbost" je velmi slabé slovo, ale nechci být sprostý. Jediný film DCEU, který nebyl úplně špatný, je Muž z oceli.

    OdpovědětVymazat