Chtěl bych, aby se lidé z filmu Venom posr*li hrůzou, přeje si tvůrce komiksu

Chce drsné eRko.

Sony se rozhodlo pro relativně odvážný (i když po úspěchu Deadpoola a Wolverina zase ne až tak odvážný) krok a to, že jejich film Venom bude mít přístupnost R. Tedy do sedmnácti let bude přístupný pouze v doprovodu dospělé osoby.

To většina fanoušků přivítala, ale co na to říká tvůrce postavy Todd McFarlane?

"Takže jak teď bude Venom vypadat? " Je to film s přístupností R, jak moc ´eRkové´ to bude? Pro mě to je ta správná otázka. Udělají to ´trochu eRkové?´ Venom je pro mě monstrum a mě zajímá - udělají z něj monstrum nebo ho udělají člověkem? Polidští ho? To je to co zjistíme."

Očekávám, že bude o něco lidštější než jeho nejtemnější komiksová verze. Venom v podání Toma Hardyho by měl být spíše antihrdinou než záporákem.

Ovšem, to neznamená, že film nebude brutální, proslýchá se, že by se v něm měl objevit i Carnage, což je šílený sériový vrah. A něco takového po eRkové přístupností přímo volá.

A pokud by to bylo na Toddovi, tak by rád viděl hodně drsný film:

"Jediná věc, která mě hřeje u srdce, tedy Tom Hardy je samozřejmě skvělou volbou, ale věc, která mě hřeje u srdce je, že říkají, že to bude R. Takže otázka zní (a já ještě nečetl scénář), co to znamená? Protože znovu opakuji, že jsme viděli několik ´eRkových filmů´, že? Viděli jsme Logana a viděli jsme Deadpoola... Takže pro mě bude zajímavé vidět, co udělají. Myslím tím, že já vím, co bych rád udělal, pokud by mi dali tuhle postavu, rád bych vyděsil lidi tak, že by se z toho posr*li hrůzou. Nevím, jestli chtějí zajít tak dalo, protože opakuji, že můžete prodat hromadu triček a hraček, pokud naprosto nevyděsíte lidi, takže to bude zajímavé."

Na Venoma se můžeme těšit už za necelý rok, konkrétně 4. října 2018.

Zdroj: ScreenGeek
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat