Lidé nadávají na příliš roztomilé zvířátko ze Star Wars. Co na to režisér?

Co na kritiku říká Rian?

Pokud už jste viděli nový trailer na Star Wars: Poslední z Jediů, určitě vám neunikl záběr s roztomilým tvorečkem, který se snažil hýkat jako Wookie.

A po aféře "Ewokové" nebo "Jar Jar Binks" jsou fandové hodně opatrní, pokud jde o podobné bytosti. Není tak divu, že když se v upoutávce objevila bytost z rasy zvané Porgové, spousta lidí z toho nebyla nadšená.

Co na kritiku říká režisér Rian Johnson? Ten dostal otázku, zda si byl vědom toho, že kvůli tomu hrozí negativní reakce:

"Nebyl jsem do té doby, dokud se loutka neobjevila na place a celý štáb na to reagoval ´O můj bože, to je roztomilé!´ a také potom několik málo lidí ze štábu mělo takových zvláštní pohled ´Jsou roztomilí, ale nejsou moc roztomilí?´ Ale ohromující reakce na place byla taková, že všichni milovali Porgy. A já je miluji, takže víte co? Chápu, pokud se lidé trošku obávají roztomilosti ve vesmíru Star Wars, ale já osobně je miluji a myslím si, že ve filmu mají své místo."

Roztomilí tvorečkové jsou opravdu dvousečná zbraň, na kterou Star Wars v minulosti doplatily. Na druhou stranu, svým způsobem to ke Hvězdným válkám patří, takže není divu, že se se Rian rozhodl zakomponovat do osmé epizody Porgy.

Film má premiéru 14. prosince.

Co na Porgy říkáte vy?

Zdroj: Yahoo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat