V Avengers: Infinity Wars zřejmě budou flashbacky z "hluboké" minulosti

Z jaké doby?

Avengers: Infinity War už jsou sice dotočeni, ale ještě se plánují dodatečné záběry. A pro některé z nich tvůrci hledají následující herečky:

"Sekretářky: Hledáme ženy, které se jeví být bělošského původu, měly by to být dvacátnice až padesátnice a to ke ztvárnění sekretářek/úřednic z šedesátých let. Vlasy musejí být vhodné pro danou dobu, ne delší než po ramena, ne odbarvené, žádné moderní barvy nebo střihy. Velikost oblečení musí být 0 - 8. 

SOUVISEJÍCÍ: VRÁTÍ SE PEGGY CARTER DO MARVELOVSKÉHO FILMOVÉHO UNIVERSA?

Ženské inženýrky: Hledáme ženy, které se jeví být bělošského původu, měly by to být dvacátnice až padesátnice a to ke ztvárnění inženýrek z šedesátých let ve VELMI malé scéně. Vlasy musejí být vhodné pro danou dobu: ne delší než po ramena, ne obarvené, ne moderní barvy nebo střihy. Velikost oblečení musí být 0 - 8."

Žádné další detaily známy nejsou, ale ono to v podstatě není až tak důležité. Důležité je, že se zřejmě dočkáme návratu do minulosti (a když filmový bůh dá, tak se uvidíme Peggy Carter v podání Hayley Atwell). Proč? To zatím není úplně jasné, ale odpověď se dozvíme nejpozději 3. května 2018, kdy má film premiéru.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat