Spider-Man: Homecoming - Ve vystřižené scéně byla představena oblíbená postava. Kterého záporáka budeme vídat i dál?

A hvězdy filmu bojují proti šikaně.

Jak už to tak bývá, i ve z filmu Spider-Man: Homecoming bylo vystřiženo několik scén. A v jedné z nich byl odkaz na další výraznou postavu z komiksu. Konkrétně je to další Spider-Man Miles Morales.

Jedná se o moment, ve kterém postava jménem Aaron Davis (Donald Glover) volá svému synovci Milesovi.

A je asi jasné, kterého Milese kontaktoval. Ostatně, už v minulosti bylo zástupci Marvelu potvrzeno, že Miles Morales v marvelovském filmovém universu existuje.

Ale zatím jsme ho neviděli. Ovšem, měli jsme možnost zahlédnout záporáka jménem Phineas Mason (Michael Chermus). Ten je známý také jako Tinkerer.

Vypadá to, že tenhle technologický génius neřekl poslední slovo. Naznačil to producent Eric Hauserman Carrol:

"Jak pokračujeme kupředu, máme nový širší pohled na toto universum. Budeme mít nový úhel pohledu na MCU (marvelovské filmové universum, pozn. redakce). Například na konci filmu byl Tinkerer stále na útěku. A samozřejmě, tohle je chlapík, který si sám postavil všechno své vybavení. A on se pravděpodobně znovu objeví v dalších filmech a dá našemu chlapíkovi pořádně zabrat."

Tinkerera tedy zřejmě ještě uvidíme.

A nakonec tu máme jednu sympatickou věc, hvězdy Spider-Man: Homecoming se zapojily do kampaně proti šikaně jménem STOMP Out Bullying.


Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat